Είστε εδώ:Κεντρική»Θέματα»Διατροφή»Συμπληρώματα Διατροφής»Aloe Vera»Η Aloe Vera περιέχει μικρο-δραστικές ουσίες

Η Aloe Vera περιέχει μικρο-δραστικές ουσίες

«Η Aloe Vera περιέχει περισσότερες από 200 επιστημονικά αναγνωρισμένες βιοενεργές θρεπτικές ουσίες», τονίζει ο Dr. Jean-Bernard Delbe. Είναι ειδικός στην Aloe Vera και διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στη χρήση της. Φροντίζει τον οργανισμό «στοχευμένα με μικρο-θρεπτικές ουσίες όπως βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και βασικά λιπαρά οξέα».

Η Aloe Vera προσφέρει στο σώμα τη δυνατότητα να γίνει ενεργή μέσω του μεταβολισμού» αναφέρει ο Delbe.

Ο μεταβολισμός που λειτουργεί σωστά αποτελεί τη βάση για υγιή σωματικά κύτταρα. Πολλά παραδείγματα επιβεβαιώνουν ότι ο μεταβολισμός επωφελείται από τα συστατικά της Aloe Vera επειδή μοιάζουν στις βιοενεργές ουσίες του οργανισμού.

Απλά νόστιμα:
Δροσερά ροφήματα από Aloe Vera

Φροντίστε για την ευεξία του οργανισμού σας με έναν απόλυτο καλοκαιρινό τρόπο. Για την εκτέλεση των παρακάτω συνταγών  χρησιμοποιήστε έτοιμο Aloe Vera Gel που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Προτιμήστε προιόντα με χαμηλή περιεκτικότητα αλοίνης και σφραγίδα του IASC (International Aloe Science Council). Ο  IASC είναι μια διεθνής, μη-κερδοσκοπική οργάνωση,  η οποία πιστοποιεί την ποιότητα προϊόντων Aloe Vera.

Στα μέλη της ανήκουν εργοστάσια καλλιέργειας, επεξεργαστές και παραγωγοί προϊόντων Aloe Vera, καθώς και γιατροί, ερευνητές και επιστήμονες. Η Σφραγίδα του Επιστημονικού Συμβουλίου της Aloe Vera αποδίδεται μόνο μετά από αυστηρό και αναλυτικό έλεγχο και εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

Η υγεία δεν πρέπει να είναι βαρετή υπόθεση. Ανακαλύψτε την ποικιλία των Aloe Vera Cocktails και πειραματιστείτε.

Aloe Strawberry:
Τοποθετήστε 30 ml Aloe Vera Gel, 2 φρέσκιες φράουλες και 30 ml σιρόπι φράουλας σε ένα ψηλό ποτήρι και γεμίστε με ανθρακούχο νερό. Διακοσμήστε με μούρα και φύλλα μέντας.

Aloe Orange:
Αναμίξτε 30 ml Aloe Vera Gel, 30 ml φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 10 ml σιρόπι ζάχαρης και 20 ml χυμό λεμονιού στο σέικερ, βάλτε το σε ένα ποτήρι και διακοσμήστε με ένα κεράσι και λίγο ανανά.

Aloe Blue Moon:
Αναμίξτε 30 ml Aloe Vera Gel, 10 ml χυμό ανανά, 20 ml γάλα καρύδας, 10 ml σιρόπι Curaçao και ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι με παγωτό, τοποθετήστε σε ένα ποτήρι και διακοσμήστε με μια φέτα πορτοκάλι και ένα κεράσι.

Και με λίγο αλκοόλ:
Aloe Gin Orange:
40 ml Gin, 40 ml Aloe Vera Gel και 120 ml χυμό πορτοκάλι με παγάκια σε ποτήρι για Longdrinks. Διακοσμήστε με μια φέτα πορτοκάλι.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή