Είστε εδώ:Κεντρική»Θέματα»Διατροφή»Συμπληρώματα Διατροφής»Aloe Vera»Νέα δεδομένα για τις δράσεις της Aloe Vera στον ανθρώπινο οργανισμό

Νέα δεδομένα για τις δράσεις της Aloe Vera στον ανθρώπινο οργανισμό

Η Aloe Vera γνωστή για τις θεραπευτικές της δράσεις στον ανθρώπινο οργανισμό κρατά αμείωτο το επιστημονικό ενδιαφέρον, αφού δημοσιεύονται συνέχεια νέες έρευνες που μελετούν όλα εκείνα τα οφέλη που μπορεί να προσδώσει στο ανθρώπινο σώμα.

Τελευταία μελέτη που έγινε σε 53 υγιείς εθελοντές εξέτασε την καθημερινή κατανάλωση εκχυλίσματος gel Aloe Vera στην αντιοξειδωτική ικανότητα του πλάσματος αλλά και τον πληθυσμό παθογόνων βακτηρίων.

Οι εθελοντές κατανάλωναν καθημερινά 250ml εκχυλίσματος gel Aloe Vera για 14 ημέρες. Στην αρχή και στο τέλος της παρέμβασης, δηλαδή τις μέρες 0 και 15, συλλέχθηκε αίμα από όλους τους εθελοντές.

Τα αποτελέσματα έδειξαν καταρχήν ότι η κατανάλωση του εκχυλίσματος gel Aloe Vera είναι ανεκτό και ασφαλές. Αλλά και ότι αυξάνει την αντιοξειδωτική ικανότητα του πλάσματος και μειώνει των αριθμό των παθογόνων βακτηρίων ενισχύοντας έτσι τα επιστημονικά δεδομένα για την αντιβακτηριακή δράση της αλόης (Prueksrisakul T et al. J Complement Integr Med. 2015 Jun 1;12(2):159-64.)

Είναι ευρέως διαδεδομένο ότι πρόκειται για ένα φυτό με ποικίλες ευεργετικές δράσεις στο ανθρώπινο σώμα. Απολαύστε το gel αυτού του μοναδικού φυτού και προτιμήστε προϊόντα που φέρουν τις σφραγίδες του Διεθνούς Επιστημονικού Συμβουλίου IASC (International Aloe Science Council) και του SGS INSTITUT FRESENIUS GMBH, ινστιτούτο που διαθέτει σημαντικό όνομα στην αγορά λόγω της πιστοποίησης της υψηλής ποιότητας για πάνω από 35 χρόνια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή