Είστε εδώ:Κεντρική»Θέματα»Διατροφή»Συμπληρώματα Διατροφής»Colostrum »Μέγιστη δράση με Colostrum των πρώτων ωρών

Μέγιστη δράση με Colostrum των πρώτων ωρών

Εκατομμύρια άνθρωποι γνωρίζουν το Colostrum –  τον όρο που αντιπροσωπεύει την αρχέγονη δύναμη της φύσης. Αλλά δεν είναι όλα τα Colostrum ίδιας ποιότητας, στα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά υπάρχουν μεγάλες διαφορές ποιότητας. Είναι σίγουρο ότι μόνο η καλύτερη ποιότητα εξασφαλίζει τη μέγιστη δράση του Colostrum.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η στιγμή που αντλείται το Colostrum. Όσο πιο σύντομα μετά τη γέννα αντλείται, τόσο πιο πλούσιο είναι σε πολύτιμα συστατικά. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε συγκεκριμένη πρωτεΐνη. Άμεσα μετά τη γέννα κάθε λίτρο Colostrum περιέχει 103 γραμμάρια πρωτεΐνης. Πρόκειται για ένα ποσοστό το οποίο μειώνεται σταδιακά μετά από ώρα.

Μετά από 36 ώρες είναι μόνο 14 γραμμάρια, μετά από 48 ώρες είναι μόνο 8 γραμμάρια και μετά από 60 ώρες απομένουν μόνο 5 γραμμάρια. Το Colostrum που συλλέγεται μετά από 60 ώρες περιέχει λιγότερο από το ένα εικοστό του Colostrum που αντλείται αμέσως μετά τη γέννα.

Με άλλα λόγια: θα χρειαζόταν η λήψη αυτής της ποσότητας είκοσι φορές για να υπάρξει η ίδια δράση. Ένας υπολογισμός που δείχνει ξεκάθαρα ότι το Colostrum των πρώτων ωρών είναι πιο έξυπνη επιλογή. Πέρα από τη συγκεκριμένη πρωτεΐνη το Colostrum περιέχει και άλλα συστατικά σε μια μοναδική σύνθεση: αυξητικούς παράγοντες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Οι Ειδικοί  είναι σίγουροι ότι πρόκειται για περίπου 500 συστατικά – μια απίστευτη ποσότητα από την οποία επωφελούνται οι άνθρωποι, ειδικά σε περιόδους επιβάρυνσης ή άγχους.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή