Είστε εδώ:Κεντρική»Θέματα»Ομορφιά»Συμβουλές Ομορφιάς»Βασικό και Απολύτως Απαραίτητο

Βασικό και Απολύτως Απαραίτητο Κύριο

Βρίσκεται παντού: στα κόκκαλα, στην επιδερμίδα, στα δόντια, στους μυς. Παράγεται καθημερινά και ασταμάτητα. Ο λόγος για το κολλαγόνο το οποίο είναι μια φυσική πρωτεΐνη του οργανισμού που είναι απαραίτητη και για την ομορφιά και ένα από τα απαραίτητα στοιχεία του συνδετικού ιστού του ανθρώπινου οργανισμού.

Η γήρανση της επιδερμίδας σχετίζεται με τις αλλαγές στο κολλαγόνο της επιδερμίδας. Όπως και το όνομά του μαρτυρεί, το κολλαγόνο είναι η «κόλλα» που βοηθά τις ίνες των ιστών που αποτελούν τα όργανά μας, και του δέρματος συμπεριλαμβανομένου, να παραμένουν στη θέση τους και να έχουν συνοχή μεταξύ τους. Το κολλαγόνο αποτελείται από αμινοξέα συνδεδεμένα μεταξύ τους σε αλυσίδες αμινοξέων που στη συνέχεια σχηματίζουν αλυσίδες πεπτιδίων. Ανάλογα με το πώς και το πόσα αμινοξέα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους, προκύπτουν διαφορετικά είδη κολλαγόνου. Το κολλαγόνο παράγεται από τους ινοβλάστες.

Το κολλαγόνο, όπως όλα τα συστατικά του δέρματος, παράγεται διαρκώς και ανανεώνεται. Με την επίδραση του περιβάλλοντος και της ηλικίας, όμως η ποιότητα και η ποσότητα του κολλαγόνου μεταβάλλεται. Έτσι η επιδερμίδα χάνει την νεανική της όψη.

Εδώ αρχίζει ο ρόλος των καλλυντικών σκευασμάτων: ενισχύστε την νεανική σας όψη, προσθέτοντας στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς έναν ορό κολλαγόνου που διατηρεί τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας. Επιλέξτε έναν ορό κολλαγόνου που εφοδιάζει την επιδερμίδα με εντατική ενυδάτωση, ενώ επιπλέον βοηθά στη συγκράτηση της υγρασίας και προλαμβάνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών. Χρησιμοποιήστε τον ορό κολλαγόνου πριν από την κρέμα ημέρας και την κρέμα νυκτός σας και απολαύστε την επιδερμίδα σας νεανικότερη από ποτέ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή