Είστε εδώ:Κεντρική»Θέματα»Ομορφιά»Συμβουλές Ομορφιάς»Η Λύση στους Ανοιξιάτικους Ερεθισμούς της Επιδερμίδας

Η Λύση στους Ανοιξιάτικους Ερεθισμούς της Επιδερμίδας

Τώρα που ο καιρός καλυτερεύει, θα βγούμε να ευχαριστηθούμε περισσότερο τη φύση. Θα πρέπει να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι ώστε να μην μας χαλάσει τη διάθεση κάποιος ελαφρύς δερματικός ερεθισμός.

Η Aloe Vera με την ισχυρή αναζωογονητική της δράση είναι η ειδική για να δροσίσει, να καταπραΰνει και να φροντίσει την επιδερμίδα. Εμπιστευτείτε προϊόντα που περιέχουν μεγάλη ποσότητα Aloe Vera στην σύνθεσή τους, και όχι αυτά που έχουν απλά ένα μικρό ποσοστό Aloe Vera. Αναζητήστε τα σωστά προϊόντα και διαβάστε το INCI τους: όσο πιο πάνω βρίσκεται ένα συστατικό, τόσο μεγαλύτερη είναι η περιεκτικότητά του προϊόντος σε αυτό το συστατικό.

Για την δροσιά και την καταπράυνση της επιδερμίδας, επιλέξτε ένα σπρέι με Aloe Vera. Ψεκάστε το στην επιδερμίδα όποτε νιώθετε την ανάγκη, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Η Aloe Vera συνδυάζεται τέλεια με φυσικά εκχυλίσματα τα οποία απογειώνουν την δράση της. Για παράδειγμα το εκχύλισμα καλέντουλας, επιταχύνει την επούλωση, το μυριόφυλλο έχει αναπλαστική δράση, η πικραλίδα τονώνει και δροσίζει, ο ευκάλυπτος έχει τονωτική δράση και το σανδαλόξυλο έχει αντιφλεγμονώδη και αντιαλλεργική δράση. Μετά από μια ξέγνοιαστη μέρα στον ήλιο, φροντίστε την επιδερμίδα σας με ένα σπρέι με Aloe Vera και βότανα.

Για την θρέψη της επιδερμίδας αναζητήστε μια σύνθεση με Aloe Vera εμπλουτισμένη με πρόπολη. Η πρόπολη είναι ένα ρητινώδες συστατικό που δημιουργείται από τις μέλισσες, οι οποίες τη χρησιμοποιούν ως δομικό υλικό για την επένδυση της εσωτερικής επιφάνειας της κυψέλης τους και τη στεγανοποίηση μικρών ανοιγμάτων. Όταν συνδυάζεται με την Aloe Vera είναι ιδανική για να χαρίσει εντατική ενυδάτωση και να ενισχύσει τον φυσικό επιδερμικό φραγμό. Στα σημεία λοιπόν της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος που είναι εξαιρετικά αφυδατωμένα φροντίστε τα με μια τέτοια κρέμα.

Όταν νιώθετε την επιδερμίδα σας ερεθισμένη και χωρίς ελαστικότητα, φροντίστε την με ένα προϊόν σε gel που να περιέχει μεγάλο ποσοστό Aloe Vera. Είναι ιδανικό για να χαρίσει φρεσκάδα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα, ενώ προσφέρει απόλυτη ενυδάτωση. Υπάρχουν πολλές επιστημονικές μελέτες, οι οποίες επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη η ιστορία της Aloe Vera έχει επιβεβαιώσει: οι ενυδατικές και εξισορροπητικές ιδιότητες της Aloe Vera είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας για ανάπλαση με φυσικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Τρία προϊόντα με Aloe Vera και επιλεγμένα φυτικά εκχυλίσματα, δίνουν τη λύση σε κάθε μικρο-ερεθισμό της επιδερμίδας που μπορεί να σας χαλάσει το κέφι!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή