Είστε εδώ:Κεντρική»Θέματα»Ομορφιά»Συμβουλές Ομορφιάς»Μαγική Μάσκα προσώπου που αφρίζει!

Μαγική Μάσκα προσώπου που αφρίζει!

Μια νέα τρέλα έχει κατακλίσει τους ενημερωμένους λογαριασμούς του Instagram, και εμείς είμαστε εδώ για να σας μυήσουμε σε αυτήν!

Tι είναι αυτή η μόδα και πως μπορεί να ωφελήσει την επιδερμίδα μου;

Οι μάσκες οξυγόνου, όπως αλλιώς λέγονται, εφαρμόζονται σε καθαρή επιδερμίδα και σε λίγα λεπτά διογκώνονται. Έχουν συνήθως ζελώδη υφή και είναι υπό πίεση στο εσωτερικό της συσκευασίας. Όταν το προϊόν βγαίνει από την συσκευασία, η πίεση μειώνεται και το οξυγόνο που περιέχεται, αρχίζει να σχηματίζει φυσαλίδες πάνω στην επιδερμίδα όπως γίνεται με ένα μπουκάλι με ανθρακούχο νερό το οποίο αφρίζει μόλις ανοίξει.

Το οξυγόνο που απελευθερώνεται βοηθά στην απομάκρυνση των ρύπων και των βλαβερών ουσιών από την επιδερμίδα.

Αυτό ως προς το εφέ των φυσαλίδων. Μια αποτελεσματική μάσκα θα πρέπει να εκμεταλλεύεται αυτό το φυσικό φαινόμενο ώστε να μεταφέρει στην επιδερμίδα σημαντικά συστατικά καθαρισμού και ενυδάτωσης.

Διότι το ζητούμενο δεν είναι μόνο η δημιουργία εντυπωσιακών και διασκεδαστικών φυσαλίδων, αλλά και η περαιτέρω φροντίδα της επιδερμίδας. Η Aloe Vera είναι ένα συστατικό που προσφέρει ενυδάτωση, καταπράυνση και φρεσκάδα στην επιδερμίδα και σίγουρα αποτελεί ένα συστατικό πρώτης εκλογής για μια τέτοια αναζωογονητική μάσκα.

Αναζητήστε στην ετικέτα με τα συστατικά, φυτικά συστατικά, όπως η γλυκερίνη, το εκχύλισμα Moringa και το τζίντζερ. Ο συνδυασμός των παραπάνω συστατικών μετατρέπει την διασκεδαστική μάσκα οξυγόνου σε μια μαγική μάσκα αποτοξίνωσης και καθαρισμού της επιδερμίδας.

Στην αγορά δεν θα βγείτε πολλές μάσκες που αφρίζουν. Αξίζει όμως να ψάξετε λίγο παραπάνω διότι είναι ότι πιο μοντέρνο υπάρχει για τον καθαρισμό της επιδερμίδας και αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή