Είστε εδώ:Κεντρική»Θέματα»Ομορφιά»Συμβουλές Ομορφιάς»Μη Βάλεις Απλώς Μάσκα: Κάνε Multimasking!

Μη Βάλεις Απλώς Μάσκα: Κάνε Multimasking!

Αυτό που μέχρι πρότινος κάναμε είναι να χρησιμοποιούμε τις μάσκες για να καλύπτουμε μία ανάγκη της επιδερμίδας μας κάθε φορά, με την εφαρμογή κάποιας μάσκας προσώπου.

Τι συμβαίνει όμως όταν διαφορετικές περιοχές της επιδερμίδας μας, έχουν διαφορετικές ανάγκες; Για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας, χρειαζόμαστε περισσότερες από μία μάσκες σε κάθε περιοχή του προσώπου.

Μια πολύ δημοφιλής τάση στη σύγχρονη κοσμετολογία είναι το Multimasking: Η χρήση δηλαδή δύο (ή και περισσότερων μασκών) σε διαφορετικά σημεία της επιδερμίδας για να καλύψουμε περισσότερες από μία ανάγκες συγχρόνως.

  • Τα μαγούλα και τα ξηρά σημεία της επιδερμίδας έχουν ανάγκη από θρέψη και βαθιά ενυδάτωση. Επιλέξτε μια μάσκα με βασικό συστατικό το γάλα που θρέφει την επιδερμίδα, το βούτυρο καριτέ, το σησαμέλαιο και το σκουαλάνιο
  • Οι περιοχές με τάση λιπαρότητας, όπως η ζώνη Τα, έχουν ανάγκη από εξισορρόπηση και μείωση των ατελειών. Σε αυτήν τη ζώνη θα βοηθήσει μία μάσκα με μέλι που δρα αντιβακτηριακά, nigella και μανόλια

Τρόπος χρήσης

1-2 φορές την εβδομάδα, καθαρίστε την επιδερμίδα σας –ιδανική στιγμή εφαρμογής είναι μετά τη χρήση ενός πήλινγκ.

Εφαρμόστε τις μάσκες ταυτόχρονα στα διαφορετικά τμήματα του προσώπου σας και αφήστε τις να δράσουν για 10-15 λεπτά.

Κάντε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα σας για να βοηθήσετε τις μάσκες να απορροφηθούν καλύτερα, ή αφαιρέστε τα υπολείμματα με ένα μαντηλάκι καθαρισμού με Aloe Vera.

Απολαύστε το προσωπικό σας «κοκτέιλ» περιποίησης που ταιριάζει στην δική σας επιδερμίδα. Μπορείτε είτε να αγοράσετε δύο μάσκες ομορφιάς, είτε να αναζητήσετε στον χριστουγεννιάτικο κατάλογο γνωστής γερμανικής εταιρείας με προϊόντα υγείας και ομορφιάς, την με τη νέα μάσκα πολλαπλών δράσεων που κυκλοφορεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα και να εξισορροπήστε την επιδερμίδα σας!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή