Είστε εδώ:Κεντρική»Θέματα»Ομορφιά»Συμβουλές Ομορφιάς»Σωστό ή Λάθος για την Χρήση της Ενυδατικής Κρέμας

Σωστό ή Λάθος για την Χρήση της Ενυδατικής Κρέμας

Η κρέμα ημέρας μας είναι πάντα μαζί μας το πρωί και το βράδυ, είναι για τους περισσότερους από εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Πόσο σωστά, όμως, τη χρησιμοποιούμε;

Το τεστ που ακολουθεί θα σας βάλει στον σωστό δρόμο!

  1. Ακόμη και η λιπαρή επιδερμίδα με ατέλειες μπορεί να αφυδατωθεί

ΣΩΣΤΟ!

Η χρήση των προϊόντων καθαρισμού που απευθύνονται στην λιπαρή επιδερμίδα, μπορεί να την αφυδατώσει υπερβολικά. Όσοι έχουν λιπαρή επιδερμίδα συχνά κάνουν υπερβολές στον καθαρισμό: χρησιμοποιούν πολύ ζεστό νερό και πλένουν την επιδερμίδα τους πάνω από 2 φορές ημερησίως. Το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας διαταράσσεται και για να αποκατασταθεί η ισορροπία, οι σμηγματογόνοι αδένες υπερλειτουργούν με αποτέλεσμα την επιπλέον συσσώρευση σμήγματος και λιπαρότητας.

  1. Αν πίνουμε πολύ νερό, δεν χρειαζόμαστε ενυδατική κρέμα

ΛΑΘΟΣ!

Η κατανάλωση επαρκών ποσοτήτων νερού, ασφαλώς συμβάλλει στην γενικότερη καλή υγεία του οργανισμού, αλλά δεν επιτυγχάνει τη βέλτιστη ενυδάτωση της επιδερμίδας, όπως τονίζουν οι δερματολόγοι. Είναι απαραίτητο για την καλή όψη της επιδερμίδας να χρησιμοποιείται κρέμα ενυδάτωσης.

  1. Όσο πιο λιπαρή είναι μια κρέμα ενυδάτωσης, τόσο πιο καλή ενυδάτωση κάνει

ΛΑΘΟΣ!

Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει: μια πιο βαριά κρέμα από αυτή που χρειάζεται η επιδερμίδα σας, δεν θα μπορέσει να απορροφηθεί από αυτήν σωστά. Θα μείνει στην εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας, θα συντηρήσει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και θα την κάνει να φαίνεται ακόμη πιο θαμπή και άτονη. Αρά φροντίζουμε τον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας, κάνουμε τακτικά απολέπιση και επιλέγουμε μια κρέμα που να απορροφάται από την επιδερμίδα μας.

  1. Η ερώτηση που πρέπει να απαντήσουμε για να διαλέξουμε κρέμα, είναι «πόσων χρονών είσαι;»

ΛΑΘΟΣ και ΣΩΣΤΟ!

Η ερώτηση που πρέπει πρώτα να απαντήσουμε είναι «πώς αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου;» και μετά «πόσων χρονών είσαι;» Το πιο βασικό για την επιλογή κρέμας είναι η κατάσταση της επιδερμίδας. Βέβαια με την πάροδο των χρόνων είναι πιθανό να αλλάξουν οι ανάγκες της επιδερμίδας, καθώς μειώνεται η έκκριση σμήγματος και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Επιλέξτε από τον κατάλογο Γνωστής Γερμανικής Εταιρείας Multilevel Marketing την κρέμα που ταιριάζει στις ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή