Είστε εδώ:Κεντρική»Θέματα»Υγεία»Μελέτες & Έρευνες »Καλοκαίρι και τσιμπήματα εντόμων, η φυσική προστασία και αντιμετώπιση !

Καλοκαίρι και τσιμπήματα εντόμων, η φυσική προστασία και αντιμετώπιση !

Έφτασε το αγαπημένο μας καλοκαίρι και μαζί του έφερε για άλλη μια φορά τα ενοχλητικά έντομα. Είτε βρίσκεστε στην παράλια είτε στο βουνό είτε μες τη πόλη μπορείτε να προστατευτείτε από τα τσιμπήματα με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Η φύση έχει φροντίσει για μας και μας παρέχει πλήθος βοτάνων που μπορούν να μας προστατέψουν ή να μας ανακουφίσουν από τα συμπτώματα.

Πολλά φυτά όπως ο ευκάλυπτος, το θυμάρι και η καλέντουλα λειτουργούν ως φυσικές απωθητικές ουσίες για τα έντομα.

Όταν όμως είναι πολύ αργά και θέλετε να ανακουφιστείτε από την κοκκινίλα και τον κνησμό της επιδερμίδας, συστατικά όπως το λάδι Αχιλλαία, το χαμομήλι, η πικραλίδα, το λουλούδι του πάθους, το φασκόμηλο, η πιπερόριζα, το σανταλόξυλο και το λάδι borage, προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τον κνησμό και καταπραΰνουν τον ερεθισμό της επιδερμίδας.

Και για να μη ψάχνετε να βρείτε ένα ένα όλα αυτά τα βότανα, υπάρχουν πλέον στην αγορά προϊόντα που περιέχουν  τον συνδυασμό όλων των παραπάνω φυσικών συστατικών και συνδυάζουν προστασία και ανακούφιση από τα τσιμπήματα.

Πολύ σημαντικό το προϊόν που θα επιλέξετε να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε τζέλ Αλόης. Μπορείτε να βρείτε στην αγορά προϊόν με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε τζέλ Αλόης έως και 90%.

Το φυσικό οξύ της Αλόης απομακρύνει τα έντομα παράλληλα προσφέρει αποστείρωση και δροσιά. Όλοι πλέον ήμαστε ενημερωμένοι όσον αφορά τις δυσάρεστες παρενέργειες της κορτιζόνης, γι αυτό η ιδανικότερη λύση είναι η χρήση ενός προϊόντος με φυσικά συστατικά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή