Είστε εδώ:Κεντρική»Θέματα»Θέματα - Pro-vita.gr

Γιατί έχω περισσότερη τριχόπτωση το φθινόπωρο

Θα σας εντυπωσιάσουμε αλλά το ότι χάνουμε περισσότερα μαλλιά το φθινόπωρο και την άνοιξη, είναι ένα εξελικτικό φαινόμενο!

 

Σπυράκι; Εξαφανίστε το!

Ένα μικρό σπυράκι είναι πολλές φορές αρκετό για να μας χαλάσει τη διάθεση.

Τα αντιαισθητικά σπυράκια που συνδέονται με τις ορμονικές αλλαγές στη ζωή της γυναίκας, είναι δυσάρεστοι επισκέπτες που εμφανίζονται και επιβουλεύονται την ομορφιά μας.

Τα παιδικά καλλυντικά διαφέρουν απλά στη μυρωδιά;

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι ακόμη και μέσα στην κρίση, οι γονείς δεν σταματούν να αγοράζουν ειδικά προϊόντα για την περιποίηση των παιδιών τους, ακόμη κι αν χρειαστεί να μειώσουν άλλα έξοδα.

 

Μυστικό Περιποίησης από την Κορέα

Ο κορεατικός τρόπος περιποίησης της επιδερμίδας είναι το νέο trend στην κοσμετολογία. Το λεγόμενο “Korean skincare” κερδίζει ολοένα και περισσότερους fans και είναι μια ολόκληρη πολύπλοκη τελετουργία.

 

Λάθη που Κάνουμε με το Άρωμά μας

Πόσο λάθος μπορεί να κάνει κάποιος στην χρήση ενός αρώματος; Κι όμως, υπάρχουν κινήσεις που κάνουμε όταν χρησιμοποιούμε το άρωμά μας που μας οδηγεί σε κακό αποτέλεσμα. 

Μακιγιάζ μετά τα 50

Καταλαβαίνουμε λένε, την ηλικία μιας γυναίκας, αν παρατηρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μακιγιάρεται. Συνήθως οι γυναίκες πειραματίζονται αρκετά γύρω στα 20-25, υιοθετούν τις εκάστοτε τάσεις της μόδας… και παραμένουν εκεί, δεν αλλάζουν level ποτέ.

Καλοκαιρινά Μαλλιά

Το ξέρετε ότι μετά από 15 ημέρες διακοπές με καθημερινή έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς προστασία, τα μαλλιά μας είναι τόσο ταλαιπωρημένα σαν να έχουν υποστεί θεραπεία ντεκαπάζ;

Υγιεινή των εφήβων

Είναι αποδεδειγμένο: όσο κήρυγμα και να κάνουμε, οι έφηβοι δεν συμμορφώνονται εύκολα!

 

STOP στις δερματικές ενοχλήσεις του καλοκαιριού

Εκεί που όλα πάνε περίφημα στις διακοπές σας, ένα τσίμπημα, ένα ηλιακό έγκαυμα ή ένας δερματικός ερεθισμός, απειλεί να χαλάσει την καλή σας διάθεση κατά τη διάρκεια των ανέμελων στιγμών με τους αγαπημένους σας!

Ποτέ χωρίς το αντηλιακό μου

Ο Αύγουστος, ο κατεξοχήν μήνας των καλοκαιρινών διακοπών, είναι και ο κατεξοχήν μήνας των αντηλιακών! Η έντονη ηλιοφάνεια του, κάνει επιτακτική τη χρήση αντηλιακού, ακόμη κι αν δεν πάτε στην θάλασσα.

Σελίδα 1 από 46

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή