Τι να Δωρίσω σε έναν Άνδρα;

Όταν πρόκειται για επιλογή δώρου για γυναίκα οι πολλές διαθέσιμες επιλογές κάνουν την διαδικασία διασκεδαστική. Τα δώρα για τους άνδρες όμως κάνουν τη ζωή μας δύσκολη.

Χαλαρώστε από το Στρες των Εορτών

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η αγαπημένη περίοδος μικρών και μεγάλων. Ατελείωτο shopping, βόλτες με φίλους, οικογενειακές συναντήσεις. Οι ημέρες μας είναι πολύ γεμάτες...

Ό,τι πιο hot στο μακιγιάζ του 2019

Προσαρμόστε τον τρόπο που μακιγιάρεστε στις σύγχρονες τάσεις της μόδας για να δείχνετε πολύ νεότερη: οι γυναίκες έχουν την τάση να μένουν κολλημένες στον τρόπο που μακιγιάρονται και είναι διστακτικές στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα.

Επιδερμίδα που Αντιστέκεται στον Χειμώνα

Οι εξελίξεις στην κοσμετολογία είναι συνεχείς και υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γι αυτήν την επιστήμη που στόχο έχει την ανάπτυξη νέων συστατικών, την παραγωγή και επεξεργασία καλλυντικών, τον ποιοτικό έλεγχο και τη διασφάλιση της ποιότητας των καλλυντικών σκευασμάτων.

Σωστό ή Λάθος για την Χρήση της Ενυδατικής Κρέμας

Η κρέμα ημέρας μας είναι πάντα μαζί μας το πρωί και το βράδυ, είναι για τους περισσότερους από εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Πόσο σωστά, όμως, τη χρησιμοποιούμε;

Ό, τι Χρειάζεται Ένας Άνδρας

Στο κατώφλι του 2020 όλο και περισσότεροι άνδρες υποκύπτουν στη γοητεία της γενειάδας.

Ποιο Είναι το Κατάλληλο Προϊόν για το Ντους

Το βασικότερο βήμα στη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας του σώματός μας είναι η χρήση του προϊόντος που ενδείκνυται για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας.

Μη Βάλεις Απλώς Μάσκα: Κάνε Multimasking!

Αυτό που μέχρι πρότινος κάναμε είναι να χρησιμοποιούμε τις μάσκες για να καλύπτουμε μία ανάγκη της επιδερμίδας μας κάθε φορά, με την εφαρμογή κάποιας μάσκας προσώπου.

Αλλάξτε Απόχρωση στο Κραγιόν

Πολλές φορές όταν αγοράζετε ένα κραγιόν χωρίς πρώτα να το δοκιμάσετε στα χείλη σας, το αποτέλεσμα μπορεί να μην σας ικανοποιήσει.

 

Βασικό και Απολύτως Απαραίτητο

Βρίσκεται παντού: στα κόκκαλα, στην επιδερμίδα, στα δόντια, στους μυς. Παράγεται καθημερινά και ασταμάτητα.

 

Σελίδα 1 από 26

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή