Πιτυρίδα ή Ξηροδερμία;

Αν βρεθεί κάποιος στα ράφια ενός καταστήματος που πουλάει προϊόντα για τα μαλλιά, ίσως μπερδευτεί: πιτυρίδα σε λιπαρά, ξηροδερμία και απολέπιση, λιπαρότητα με πιτυρίδα και ξηρές άκρες, ξηρό τριχωτό, με λέπια και λιπαρή τρίχα.

Πρόπολη και Aloe Vera Μαζί

Η πρόπολη είναι μια φυσική, κολλώδης καστανή ουσία που οι μέλισσες εκκρίνουν από το στομάχι τους για να στεγανοποιήσουν την κυψέλη τους. Συλλέγουν τις ρητινώδεις εκκρίσεις από τους φλοιούς των φυτών και των δέντρων, τις εμπλουτίζουν με κερί, γύρη ένζυμα και άλλες ουσίες και το υλικό αυτό το χρησιμοποιούν για να θωρακίσουν και να απολυμάνουν την κυψέλη τους.

Κουρασμένα Μάτια

Είναι πιθανόν αυτές τις γιορτές να το παρακάνατε λίγο: ρεβεγιόν, βόλτες, επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους, ψώνια μέχρι τελικής πτώσεως. Όσο η γιορτινή περίοδος βαίνει προς το τέλος της, τα σημάδια κούρασης της επιδερμίδας μας, είναι όλο και πιο έντονα. Μην μπείτε στην νέα χρονιά με βλέμμα κουρασμένο.

Τι να Δωρίσω σε έναν Άνδρα;

Όταν πρόκειται για επιλογή δώρου για γυναίκα οι πολλές διαθέσιμες επιλογές κάνουν την διαδικασία διασκεδαστική. Τα δώρα για τους άνδρες όμως κάνουν τη ζωή μας δύσκολη.

Χαλαρώστε από το Στρες των Εορτών

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η αγαπημένη περίοδος μικρών και μεγάλων. Ατελείωτο shopping, βόλτες με φίλους, οικογενειακές συναντήσεις. Οι ημέρες μας είναι πολύ γεμάτες...

Ό,τι πιο hot στο μακιγιάζ του 2019

Προσαρμόστε τον τρόπο που μακιγιάρεστε στις σύγχρονες τάσεις της μόδας για να δείχνετε πολύ νεότερη: οι γυναίκες έχουν την τάση να μένουν κολλημένες στον τρόπο που μακιγιάρονται και είναι διστακτικές στο να δοκιμάζουν νέα πράγματα.

Επιδερμίδα που Αντιστέκεται στον Χειμώνα

Οι εξελίξεις στην κοσμετολογία είναι συνεχείς και υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γι αυτήν την επιστήμη που στόχο έχει την ανάπτυξη νέων συστατικών, την παραγωγή και επεξεργασία καλλυντικών, τον ποιοτικό έλεγχο και τη διασφάλιση της ποιότητας των καλλυντικών σκευασμάτων.

Σωστό ή Λάθος για την Χρήση της Ενυδατικής Κρέμας

Η κρέμα ημέρας μας είναι πάντα μαζί μας το πρωί και το βράδυ, είναι για τους περισσότερους από εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Πόσο σωστά, όμως, τη χρησιμοποιούμε;

Ό, τι Χρειάζεται Ένας Άνδρας

Στο κατώφλι του 2020 όλο και περισσότεροι άνδρες υποκύπτουν στη γοητεία της γενειάδας.

Ποιο Είναι το Κατάλληλο Προϊόν για το Ντους

Το βασικότερο βήμα στη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας του σώματός μας είναι η χρήση του προϊόντος που ενδείκνυται για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας.

Σελίδα 1 από 27

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή