Μακιγιάζ μετά τα 50

Καταλαβαίνουμε λένε, την ηλικία μιας γυναίκας, αν παρατηρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο μακιγιάρεται. Συνήθως οι γυναίκες πειραματίζονται αρκετά γύρω στα 20-25, υιοθετούν τις εκάστοτε τάσεις της μόδας… και παραμένουν εκεί, δεν αλλάζουν level ποτέ.

Καλοκαιρινά Μαλλιά

Το ξέρετε ότι μετά από 15 ημέρες διακοπές με καθημερινή έκθεση στον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς προστασία, τα μαλλιά μας είναι τόσο ταλαιπωρημένα σαν να έχουν υποστεί θεραπεία ντεκαπάζ;

Υγιεινή των εφήβων

Είναι αποδεδειγμένο: όσο κήρυγμα και να κάνουμε, οι έφηβοι δεν συμμορφώνονται εύκολα!

 

STOP στις δερματικές ενοχλήσεις του καλοκαιριού

Εκεί που όλα πάνε περίφημα στις διακοπές σας, ένα τσίμπημα, ένα ηλιακό έγκαυμα ή ένας δερματικός ερεθισμός, απειλεί να χαλάσει την καλή σας διάθεση κατά τη διάρκεια των ανέμελων στιγμών με τους αγαπημένους σας!

Ποτέ χωρίς το αντηλιακό μου

Ο Αύγουστος, ο κατεξοχήν μήνας των καλοκαιρινών διακοπών, είναι και ο κατεξοχήν μήνας των αντηλιακών! Η έντονη ηλιοφάνεια του, κάνει επιτακτική τη χρήση αντηλιακού, ακόμη κι αν δεν πάτε στην θάλασσα.

Κακοσμία Ιδρώτα: βάζω Χ

Απενοχοποιήστε τον ιδρώτα! Δεν είναι ο ιδρώτας της μασχάλης που μυρίζει είναι τα βακτήρια που βρίσκουν έδαφος στο ζεστό και υγρό σημείο και πολλαπλασιάζονται.

Αντηλιακά: τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ του καλοκαιριού

Για πρόλογο, ένα τεράστιο ΝΑΙ στην χρήση αντηλιακού απαραίτητα στο πρόσωπο και τα γυμνά μέρη του σώματος, όταν είναι εκτεθειμένα στην ηλιακή ακτινοβολία, όλον τον χρόνο.

Η ακμή το καλοκαίρι

H ακμή είναι μια νόσος πολυπαραγοντική και χρόνια. Τα άτομα που έχουν ακμή είναι απαραίτητο να ακολουθούνται από δερματολόγο.

Το καλοκαίρι αγαπώ τα 2 σε 1 προϊόντα

Το καλοκαίρι θέλουμε να αφιερώνουμε όσο λιγότερο χρόνο μπορούμε για την προσωπική μας φροντίδα. Λατρεύουμε τα 2 σε 1 προϊόντα που θα μας γλιτώσουν χρόνο για να τον αφιερώσουμε στις καλοκαιρινές δραστηριότητες που μας ευχαριστούν.

Λάμψτε σαν Ελληνίδα Θεά στις καλοκαιρινές σας εξόδους!

Το «σαν Ελληνίδα Θεά» δεν είναι απλώς μια έκφραση που αφορά το ένδυμα μιας γυναίκας.

Είναι ολόκληρο concept: μια γυναίκα για να λάμπει σαν Ελληνίδα Θεά, θα πρέπει να ακτινοβολεί ομορφιά και λάμψη.

 

Σελίδα 1 από 25

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή