Είστε εδώ:Κεντρική»Θέματα»Ομορφιά»Συμβουλές Ομορφιάς»Επιδερμίδα που Αντιστέκεται στον Χειμώνα

Επιδερμίδα που Αντιστέκεται στον Χειμώνα

Οι εξελίξεις στην κοσμετολογία είναι συνεχείς και υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γι αυτήν την επιστήμη που στόχο έχει την ανάπτυξη νέων συστατικών, την παραγωγή και επεξεργασία καλλυντικών, τον ποιοτικό έλεγχο και τη διασφάλιση της ποιότητας των καλλυντικών σκευασμάτων.

Ένα νέο καινοτόμο συστατικό είναι το Antarcticine το οποίο είναι μια γλυκοπρωτεΐνη που παράγεται από το βακτηριακό στέλεχος του Pseudoalteromonas και έχει κρυοπροστατευτικές ιδιότητες και αναπλαστική δράση. Προστατεύει την επιδερμίδα από την αφυδάτωση και το ερύθημα που προκαλείται από τις κρύες καιρικές συνθήκες και προάγει την αναγέννηση της επιδερμίδας, ενώ μειώνει το βάθος των ρυτίδων. Όταν χρησιμοποιείται σε προϊόντα καλλυντικής φροντίδας δίνει ένα τελικό προϊόν το οποίο είναι φιλικό ακόμη και προς τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Αναζητήστε το καινοτόμο συστατικό στα καλλυντικά που προσφέρει την απαραίτητη προστασία της επιδερμίδας από τις χειμερινές συνθήκες, με τη δύναμη των πολικών θαλασσών. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα η επιδερμίδα δοκιμάζεται από τις χαμηλές θερμοκρασίες, τους ψυχρούς άνεμους και τον ξηρό αέρα που προέρχεται από τα θερμαντικά σώματα. Για να διατηρήσετε την νεανική όψη της επιδερμίδας σας, χρειάζεστε ένα καλλυντικό σκεύασμα που ενεργοποιεί την ικανότητα της επιδερμίδας να προστατεύεται στις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η κρυοπροστατευτική πρωτεΐνη Antarcticine ενισχύει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας ώστε να είναι ιδανικά προστατευμένη από τις συνέπειες του ψύχους. Συγκεκριμένα προσφέρει:

  • Ανάπτυξη φυσικής προστασίας από το ψύχος
  • Προστασία της επιδερμίδας από την ξηρότητα
  • Περισσότερη ελαστικότητα
  • Αύξηση της ανθεκτικότητας της επιδερμίδας

Ιδανική μορφή για να αποδώσει το συστατικό αυτό τα μέγιστα στην επιδερμίδα σας, είναι η μορφή κάψουλας με υψηλή συγκέντρωση συστατικού σε ένα καινοτόμο μίγμα με σιλικονούχα συστατικά για λείανση στην επιδερμίδα και πεπτίδια για ανάπλαση. Σε πρώτη φάση προτείνεται η εφαρμογή μιας κάψουλας ημερησίως σε καθαρή επιδερμίδα πριν από τη συνήθη κρέμα ημέρας.

Σε δεύτερη φάση προτείνεται να ακολουθήσετε μια αγωγή εντατικής αναζωογόνησης της επιδερμίδας με τη χρήση μιας μάσκας νυκτός σε τακτά χρονικά διαστήματα. Με αυτόν τον τρόπο, κι ενώ η διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας εργάζεται πυρετωδώς, διασφαλίζεται η προστασία που οι κάψουλες ενεργοποίησαν. Για τη βέλτιστη προστασία της επιδερμίδας, ενυδάτωση και πρόσθετη προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, προτείνεται η συνδυαστική χρήση προϊόντων ανάπλασης και αναζωογόνησης.

Για την εξασφάλιση της νεανικής σας όψης, αξίζει να αναζητάτε πρώτοι τα καινοτόμα συστατικά και τα προϊόντα που τα περιέχουν στον Χριστουγεννιάτικο Κατάλογο κορυφαίας Γερμανικής Εταιρείας Καλλυντικών.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή