Είστε εδώ:Κεντρική»Θέματα»Διατροφή»Συμβουλές Υγείας»Θωρακίστε τον Oργανισμό των αγαπημένων σας

Θωρακίστε τον Oργανισμό των αγαπημένων σας

Οι ξέγνοιαστες μέρες του καλοκαιριού, δίνουν τη θέση τους στις φθινοπωρινές ημέρες του Σεπτεμβρίου. Για να είναι κι αυτές εξίσου ξέγνοιαστες και να συγκεντρωθούμε στην προετοιμασία των σχεδίων μας για την νέα εποχή, είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε την υγεία μας. Τα σχολεία σε λίγες μέρες θα ανοίξουν, τα απαιτητικά προγράμματα γονιών και μαθητών σε λίγο θα μπουν επί χάρτου, και ο συγχρωτισμός θα φέρει μικρούς και μεγάλους αντιμέτωπους με πολλά μικρόβια.

Με την αλλαγή του καιρού και την απότομη πτώση της θερμοκρασίας, οι περισσότεροι είναι ευάλωτοι σε λοιμώξεις. Σημαντικός παράγοντας για τη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος είναι η υιοθέτηση μιας σωστής και ισορροπημένης διατροφής. Η υιοθέτησή της σε συνδυασμό με τα σωστά συμπληρώματα διατροφής αποτελεί την πλέον «ενισχυμένη» λύση.

  • Προετοιμάστε κατάλληλα τους μικρούς και μεγάλους μαθητές με πρωτόγαλα σε υγρή μορφή ώστε η νέα σχολική χρονιά να μην έχει απουσίες λόγω ασθενείας! Το βόειο πρωτόγαλα περιέχει ανοσοσφαιρίνες, αυξητικούς παράγοντες, πεπτίδια –όπως η κολοστρινίνη- και πρωτεΐνες με αντιμικροβιακή δράση. Επίσης περιέχει συστατικά που υπάρχουν φυσιολογικά στον οργανισμό μας, καθώς και κύτταρα που συμμετέχουν στους αμυντικούς μηχανισμούς του ανθρώπινου σώματος, όπως ουδετερόφιλα και μακροφάγα. Είναι πολύ σημαντικό το πρωτόγαλα που θα επιλέξετε να φέρει εγγύηση ότι δεν περιέχει υπολείμματα αντιβιοτικών και αναβολικών-ανδρογόνων στεροειδών. Επειδή το πρωτόγαλα είναι πολύ ευαίσθητο, θα πρέπει να συστατικά του να διατηρούνται με μια ήπια εν ψυχρώ διαδικασία. Να δώσετε προσοχή ώστε να προέρχεται από ευρωπαϊκές αγελάδες και να είναι χωρίς προσθήκη χρωστικών και συντηρητικών, ώστε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε το πρωτόγαλα στην πιο φυσική μορφή του
  • Ιδανική ενίσχυση στη φυσική άμυνα του οργανισμού μαθητών, δασκάλων και γονιών είναι οι κάψουλες κίστου. Το εκχύλισμα κίστου είναι πολύ πλούσιο σε πολυφαινόλες, ουσίες που έχουν ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Οι κάψουλες με εκχύλισμα κίστου συμβάλλουν σημαντικά στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Ιδιαίτερα όταν είναι εμπλουτισμένες με ψευδάργυρο και βιταμίνη C θωρακίζουν τον οργανισμό ενόψει της αλλαγής θερμοκρασίας και καθημερινότητας. Χαρίστε στους αγαπημένους σας ισχυρό ανοσοποιητικό με τον πλέον φυσικό τρόπο λαμβάνοντας 2 φορές την ημέρα από μία κάψουλα Κίστου. Για να επιλέξετε μεταξύ των διαθέσιμων προϊόντων κίστου της αγοράς, λάβετε υπ’ όψιν ότι καλύτερα είναι αυτά που περιέχουν ΜΟΝΟ λεπτοκομμένα φύλλα και όχι ξυλώδη τμήματα, κοτσάνια και άλλα πρόσθετα.
  • Αυτήν την εποχή και οι ενήλικες γυρνούν πίσω στις υποχρεώσεις τους και οφείλουν να είναι υγιείς ώστε να στηρίζουν και να βοηθούν τα παιδιά τους στο νέο πρόγραμμά τους. Πρέπει να υποστηρίξουν επίσης τον οργανισμό τους ώστε να αντεπεξέλθουν με επιτυχία την περίοδο προσαρμογής από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Είναι η κατάλληλη εποχή να αρχίσουν τη λήψη ενός προβιοτικού σκευάσματος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Κορυφαία θέματα Διατροφής

Κύλιση στην Αρχή